Wylosowaliśmy troje czytelników, którzy wraz z osobami towarzyszącymi, 18 listopada zjedzą uroczystą kolację w klimacie kuchni francuskiej w Hotelu Arłamów!
Dziś rano, wylosowaliśmy trzy osoby, które poprawnie odpowiedziały na pytanie konkursowe dotyczące kuchni francuskiej. Tym razem pytanie konkursowe okazało się bardzo łatwe, bo wszystkie odpowiedzi, a było ich ponad 80 – były poprawne!
W konkursie ogłoszonym przez „Gazetę Bieszczadzką” oraz Hotel Arłamów do wygrania były trzy podwójne zaproszenia na wspaniałą kolację w klimacie kuchni francuskiej.
Nasi Czytelnicy mieli odpowiedzieć na pytanie:
- Jak nazywa się zapiekany francuski deser, przygotowywany ze śmietanki, żółtek, cukru, uwieńczony warstwą skarmelizowanego cukru?
Za poprawne uznaliśmy trzy odpowiedzi: Crème brûlée, przypalona śmietanka i przypalony krem! (nie braliśmy pod uwagę odpowiedzi, w których nie było podanego nr telefonu oraz imienia i nazwiska nadawcy)
Zaproszenie na kolacje w Hotelu Arłamów wygrały trzy panie: Joanna Żywiec z Krosna, Magdalena Midura z Ustrzyk Dolnych oraz Joanna Turek z Ustrzyk Dolnych.
GRATULUJEMY!!!